cheap football kits cheap real madrid football shirts cheap real madrid football shirts cheap england football shirts cheap barcelona football shirts cheap manchester united football shirts cheap football shirts cheap football shirts cheap real madrid football shirts cheap england football shirts cheap barcelona football shirts cheap football kits cheap manchester united football shirts cheap football shirts cheap manchester united football shirts cheap football shirts cheap football shirts cheap manchester united football shirts cheap real madrid football shirts cheap football shirts cheap barcelona football shirts cheap football shirts cheap real madrid football shirts cheap manchester united football shirts cheap barcelona football shirts
- Σύνδεσμος Ξενοδόχων Νομού Καβάλας

Lucy Hotel

Αστέρια Αστέρια Αστέρια Αστέρια Αστέρια
   
   
Το Lucy Hotel λειτουργεί όλο τον χρόνο. Κτισμένο στο δυτικότερο ακρωτήρι της Καβάλας αποτελεί ένα από τα ορόσημα της πόλης, τόσο λόγω της τοποθεσίας του όσο και της αρχιτεκτονικής του.

Το ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα επιβλητικό κτίριο 8 ορόφων και αποτελείται από 149 δωμάτια και τους παρακάτω κοινόχρηστους χώρους: Το κεντρικό εστιατόριο Anatoli, το εστιατόριο a la carte North 40 ? 55 ?, το κεντρικό μπαρ Gran Turismo, την υποδοχή, 3 αίθουσες συνεδριάσεων (Lydia West, Lydia East, Antisara) και την αίθουσα εκδηλώσεων Orpheas Grand Ballroom. Το Lucy έχει την υποδομή που χρειάζεται ένα σύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα και υποστηρίζεται από την τεχνογνωσία ενός έμπειρου ανθρώπινου δυναμικού.

Το ξενοδοχείο LUCY ήταν η πραγματοποίηση του επιχειρηματικού οράματος του Γιάννη Σαράντη ο οποίος αφού ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τον τουρισμό με την εξαγορά και επέκταση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Μακρύαμμος (Α κατηγορίας 206 δωματίων) στην ομώνυμη περιοχή της Θάσου, ονειρεύτηκε την δημιουργία του ξενοδοχείου LUCY στην Καβάλα. Το ξενοδοχείο κατασκευάστηκε από τον Γιάννη Σαράντη και τον γαμπρό του Γιώργο Μιτζάλη πολιτικό μηχανικό, σύμφωνα με τα σχέδια του αρχιτέκτονα Δημήτρη Αθανασιάδη.

Όταν την 1η Απριλίου του 1976 εγκαινιάστηκε το ξενοδοχείο ήταν πρωτοποριακό και υπερσύγχρονο. Με τα 217 δωμάτια του και τους μεγαλοπρεπείς χώρους υποδοχής έδωσε πρωτόγνωρη δυναμική στα τουριστικά δεδομένα της πόλης.

Τα δύο ξενοδοχεία της εταιρείας ήταν για δύο και πλέον δεκαετίες σημεία αναφοράς του τουρισμού του νομού Καβάλας και της ευρύτερης περιφέρειας.

Η πορεία του ξενοδοχείου LUCY σημαδεύτηκε την δεκαετία του 1990: από τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας που απομόνωσε την οδική σύνδεση της Καβάλας από την κεντρική Ευρώπη, και από την γενικότερη παρακμή που έζησε ο νομός με την μεταφορά του κέντρου βάρους ανάπτυξης στους γειτονικούς νομούς της Θράκης.


Το 2006 η διεύθυνση της εταιρείας πήρε την απόφαση της ολοκληρωτικής ανακαίνισης και της αναβάθμισης του ξενοδοχείο σε 5 αστέρια.

Στόχος, η μετατροπή του ξενοδοχείου Lucy σε μία πολυτελή, μοντέρνα μονάδα που να παρέχει την αβίαστη άνεση και λειτουργικότητα των σύγχρονων ξενοδοχείων 5 αστέρων κρατώντας την παλαιότερη, κλασσικά σικ αίγλη του.

Συνολικά το Lucy Hotel διαθέτει 65 δίκλινα δωμάτια. Μερικά απο αυτά διαθέτουν 2 ξεχωριστά κρεβάτια (twin) και μερικά 1 ενιαίο.

Παροχές Δωματίου

    * Ηλεκτρονικό χρηματοκιβώτιο
    * Ηλεκτρονικές Κλειδαριές Ασφαλείας
    * Οικολογικά και ανατομικά στρώματα
    * Πρόσβαση στο Internet
    * Τηλέφωνο στο δωμάτιο και στο WC
    * Μεγεθυντικός Καθρέπτης
    * Σεσουάρ
    * Γραφείο Εργασίας
    * Mini Bar
    * Επίπεδη δορυφορική τηλεόραση με ράδιο
    * Πακέτο προσωπικής υγιεινής
    * Κεντρικός Κλιματισμός
Το Lucy Hotel διαθέτει και δωμάτια ειδικά σχεδιασμένα για Α.Μ.Ε.Α

To Lucy Hotel βρίσκεται σε απόσταση τριών λεπτών (2χλμ) με το αυτοκίνητο απο το κεντρικό λιμάνι της Καβάλας. Οι αποστάσεις του ξενοδοχείου απο όλα τα κομβικά σημεία της περιοχής είναι ιδανική καθώς θα χρειαστούν μόλις 3 λεπτά οδήγησης για να φτάσετε στη Εγνατία Οδό και 35 λεπτά για το αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος.

Εάν επιθυμείτε μια μονοήμερη επίσκεψη στη Θάσο, μπορείτε να την πραγματοποιήσετε απο το κεντρικό λιμάνι της πόλης με Ferry ή με Δελφίνι καθώς επίσης και με Ferry απο την Κεραμωτή που είναι μόλις μισή ώρα απο το ξενοδοχείο και άλλη μισή ώρα για να φτάσετε στο νησί της Θάσου.
   
   
   
   
   
   

 
    
» Lucy Hotel
  
Πόλη: Καβάλα
Περιοχή:
Διεύθυνση: Ακτή Καλαμίτσας
Τηλέφωνο: +30 2510600060  
Φαξ: +30 2510 600080
Url: http://www.lucyhotel.gr
E-mail: info@lucyhotel.gr
E-mail: Φόρμα Επικοινωνίας
 

Προβολή Lucy Hotel σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους