Το φωτογραφικό υλικό είναι
παραχώρηση του visitkavala.gr
Κάθε Οκτώβρη πάνω από 600 κιλά κρέας γίδας μαγειρεύονται στο χωριό – από το χωριό – σε μια υπέροχη σούπα. Καλεσμένοι; Άπαντες! Και όσο κρατάει το μαγείρεμα, ένα πολύχρωμο παζάρι έχει ήδη στηθεί στους δρόμους του χωριού. Σ’ αυτό μπορεί κανείς να βρει γευστικά προϊόντα της περιοχής, όπως την ελληνική σούπερ-τροφή κράνα, κάστανα, πατάτες, τυρί κ.ά. Η γιορτή πραγματοποιείται, κάθε χρόνο τα τελευταία 19 χρόνια, την πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου.